Salāti

Des Iles Caraibs
(jauktie lapu salāti ar garnelēm un augļiem meža ogu mērcē)
9.00 €
Paysane
(jauktie lapu salāti, parmezāna siers, vītināts Prosciutto Crudo šķiņķis balzāmetiķa un trifeļu mērcē)
8.50 €
Feullette de Chevre
(jauktie lapu salāti, silts kazas siers kārtainā mīklas bulciņā,trifeļu balzāmetiķa mērcē)
9.00 €
Saint Jacques au Foie Gras
(jauktie lapu salāti ar jūras ķemmītēm un “Foie Gras” granātābolu un vīnogu mērcē)
12.00 €

Uzkodas

Krāsnī ceptas mīdijas, pildītas ar sieru un zaļumiem 9.00 €
Varžu kājiņas zaļumu – garšaugu mērcē 10.00 €
Vīna gliemeži (Escargots) 6 gab.

12 gab.

9.00 €

17.00 €

Delikateses uzkodu plate diviem (Mortadella ar pistācijām,Šarolē liellopa,Melleņu,Jakoba servelāde) 14.00 €
Cepta pīles foie gras ar pašmāju karamelizētu sīpolu marmelādi 14.00 €

Zupas

Sīpolzupa franču gaumē 7.00 €
Baraviku krēmzupa ar trifeļu eļļu 6.00 €
Asā jēra gulašzupa         5.00 €
Zaļo zirnīšu krēmzupa ar piparmētru un kazas sieru 5.00 €

Siltie ēdieni

Dārzeņu simfonija 8.00 €
Pīles krūtiņa ar  karamelizētu jāņogu mērci 14.50 €
Cūkgaļas fileja portvīna mērcē 9.00 €
Liellopa filejas steiks au Foie Gras ar vīnogām 24.00 €
Liellopa filejas steiks piparu mērcē 20.00 €
Haizivs steiks maigā piparu mērcē                                                      12.00 €
Lasis safrāna – viskija mērcē 12.00 €
Nīlas asara fileja zaļumu sviestā 10.00 €
Karaliskā Dorada baltvīna mērcē
12.00 €
Pasta ar garnelēm, baltvīnu, saldo krējumu 10.00 €

Piedevas

Frī kartupeļi 3.00 €
Jauktie lapu salāti 3.00 €
Krāsnī cepti kartupeļi 3.00 €

Deserti

Šokolādes fondants ar vaniļas saldējumu 6.00 €
Krēms Brilē(Crème brûlée) 5.00 €
Tarte ar aprikozēm 5.00 €
Augļu sorbetu izlase 6.00 €
Siera kūka ar augļu – ogu mērci 6.00 €